top of page

Hai la o evaluare a zâmbetului tău!

Atunci când vii la dentalist, fii sigur că vom avea grijă de dinții tăi - să fie atât frumoși, cât și sănătoși! La fiecare consult ne uităm cu atenție la aspectul, forma, integritatea dinților tăi. La fel și la gingii. Nu în ultimul rând, verificăm mușcătura pentru a fi siguri că dinții tăi funcționează corect și va fi așa pentru o perioadă lungă de timp.


Astfel, avem în clinica noastră servicii din toate domeniile stomatologiei, astfel încât dinții tăi să primească cel mai bun și mai atent tratament:


Prevenție și profilaxie - te așteptam la igienizare (detartraj, periaj, airflow) la interval de 6 luni pentru a ne asigura de menținerea sănătății dinților tăi. Controlul periodic scade mult șansele unor surprize carioase neplăcute și orice potențială problemă va fi tratată încă de la formele incipiente.



Albire dentară - ne place să ne vedem pacienții plecând din cabinet fericiți și zâmbind. Albirea dentară nu afectează dinții atât timp cât este realizată controlat, sub îndrumarea și supravegherea dentaliștilor noștri.



Ortodonție - fie că optezi pentru aparatul dentar modern Invisalign sau pentru variantele tradiționale, avem specialiștii noștri care se ocupă de îndreptarea dinților sau remedierea problemelor de mușcătură. Niste dinți aliniați corect înseamnă mai puține carii, gingii mai sănătoase, dinți integri și sănătoși.



Protetică - vrei să iți perfecționezi zâmbetul cu fațete? Sau ai nevoie să protejezi niște dinți prin intermediul coroanelor dentare? Folosim numai materiale și tehnici moderne de execuție (pentru pacienții noștri): ceramică presată Emax sau zirconiu, frezate computerizat pentru maxim de acuratețe.


Chirurgie - dacă ai pierdut un dinte, avem rezolvare pentru problema ta. Implanturile dentare sunt o soluție rapidă care iți restabilește integritatea și sănătatea danturii tale. Fie că vorbim despre extracții dentare sau operații complexe de adiție osoasă, noi oferim rezolvare problemelor tale.



Endodonție - atunci când cariile dentare nu au fost tratate la timp și nervul din interiorul dintelui a fost afectat, este nevoie de un medic specialist endodont care să trateze și să iți salveze dintele. Sub microscop detaliile sunt mult mai clare și tratamentele au mare acuratețe și durabilitate. Pentru că vrem ce-i mai bun pentru pacienții noștri, am achiziționat echipament modern pentru fiecare pas din tratament.



Parodontologie - asigură sănătatea structurilor de suport ale dinților, adică osul și gingiile. Cu toții ați auzit de parodontoză - dentalistii noștri se vor asigura că nu ai acest fel de probleme. Și dacă ai nevoie, te vor ajuta să o stopezi și să o tratezi.

Vino la dentalist si vom construi împreună zâmbetul pe care l-ai visat dintotdeauna.

bottom of page