top of page

Mii de zâmbete

Transformate la Clinica stomatologică Dentalist

Cazuri_multe_landscape-low-tiny.jpg

Vezi tratamentele

0I8A9290-low-15.jpg

Încă nu ai apucat să te programezi la Dentalist?

Welcome offer

Dacă ești pacient nou, la prima consultație în clinica noastră poți beneficia de o ofertă special pregătită pentru tine.

Orice nevoie ai, la Dentalist avem soluția potrivită pentru tine.

Consultație

Primul pas spre zâmbetul frumos și sănătos pe care-l meriți este o consultație. Nu trebuie să îți faci griji, suntem aici să ascultăm problemele tale și să îți comunicăm cât mai clar care este tratamentul potrivit pentru tine. Echipa noastră te ajută să scapi de frică și să te relaxezi în timp ce te apropii de zâmbetul perfect.
0I8A6225-lowres-20.jpg

Igienizare profesională

Prevenția stă la baza sănătății dentare. De aceea, te așteptăm la igienizare profesională (detartraj, periaj și airflow) la interval de 6 luni pentru a menține sănătatea dinților tăi. Urmărirea îndeaproape a stării tale de sănătate dentară ne permite să te tratăm cât mai rapis și simplu, pentru a evita complicațiile.
Alexandra_v5_LANDSCAPE-low-30.jpg

Albire dentară

Dacă dorești un boost de încredere, o albire dentară profesională îți poate reda strălucirea pe care o dorești. Efectuată în cabinet de către specialist, este o procedură sigură și eficientă. Te bucuri de rezultate sclipitoare după o singură ședință. Medicul este alături de tine pe întreaga durată și îți asigură o experiență relaxantă.
dentist-examining-female-patient-with-dental-too-low-20.jpg

Invisalign

Folosit de 15 milioane de zâmbete din întreaga lume, aparatul dentar Invisalign este transparent, detașabil și eficient într-un timp de până la de 2 ori mai scurt față de aparatele fixe obișnuite. Gutierele transparente sunt foarte discrete și confortabile. Înainte de începerea tratamentului îți vom arăta o simulare a viitorului tău zâmbet.
0I8A9105-low-20.jpg

Fațete și coroane

Crezi că forma, culoarea sau mărimea dinților tăi ar putea avea parte de îmbunătățiri? Fațetele și coroanele dentare pot fi soluția. Cu pachetele Full Smile redescoperi plăcerea de a zâmbi fără grijă. Ai control asupra modului în care va arăta zâmbetul tău și  ești informat cu privire la toți pașii, dar și costurile complete ale tratamentului.
IMG_2448-edit-2-low-10.jpg

Aparat dentar fix

Dacă vrei să îți îndrepți dinții și să îți corectezi mușcătura, aparatul dentar fix e soluția clasică. Acesta este un dispozitiv care pune presiune pe dinții tăi pentru a-i mișca în poziția corectă din punct de vedere al sănătății tale, dar ținând cont și de componenta estetică. Aparatul pe care îl alegi poate să fie metalic sau transparent/clear.
clear-braces-edit-lowres.jpg

Implanturi dentare

Nu e niciodată prea târziu să îți recapeți confortul de a vorbi și mânca fără griji. Fie că e vorba de unul sau mai mulți dinți pierduți, este important să nu lași spațiile goale prea mult timp. Echipa noastră este gata să te ajute să obții un zâmbet sănătos și să scapi de frica de a merge la dentist. În plus, vei avea din nou încredere să zâmbești.
IMG_6192-low-15.jpg

All on 4 & 6

Proteza dentară fixă pe implanturi, cunoscută și sub numele de All on, înlocuiește dinții naturali pe o întreagă arcadă dentară. La ea pot apela cei care au pierdut sau sunt nevoiți să extragă un număr mai mare de dinți, cei care poartă proteze mobile, dar și cei cu o densitate osoasă scăzută, pentru care nu sunt potrivite alte tratamente.
happy-senior-woman-man-express-positive-emotions-pose-together-being-still-love-isolated-b

Parodontologie

Dacă ai observat sângerări gingivale sau disconfort la nivelul gingiilor și ești îngrijorat cu privire la sănătatea lor, un screening parodontal te ajută să detectezi posibile afecțiuni și să le tratezi din timp. Parodontoza poate fi ținută la distanță prin controale periodice la medicul dentist, iar tratamentul este astfel mai simplu.
cute-positive-caucasian-woman-points-index-fingers-toothy-smile-shows-her-perfect-teeth-we
Tratamente

Tratamente complete într-o clinică echipată la standarde superioare de calitate

0I8A2153-low-15.jpg
Badge_Planmeca.png

Scaune și unit-uri Planmeca™

Unitățile de îngrijire dentară Planmeca au fost concepute pentru a oferi cea mai bună experiență de tratament posibilă atât pentru medici, cât și pentru pacienți. Fiecare unitate de ingrijire dentara pe care o produc are în prim plan eficiența și confortul. Acestea sunt echipate cu accesorii de înaltă calitate, care permit tratamente ultra moderne și precise.

planmeca-logo-png.png
Primul pas este doar la un click distanță.
bottom of page