top of page
HeroSection

1. Ai în familie membri cu probleme parodontale? 

2. Îți sângerează gingiile?

3. Ai gingiile umflate sau te dor?

4. Ai un miros neplăcut în gură?

5. Ți se mișcă dinții?

SĂNĂTATEA GINGIILOR

Vrei să afli dacă gingiile tale au nevoie de un control?

!

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin 1 dintre cele 5 întrebări de mai sus, îți recomandăm un screening parodontal. Dacă NU, fă-ți o consultație pentru o igienizare profesională, pentru a-ți menține zâmbetul sănătos.

alex.jpg

Alege pachetul potrivit!

Pachet Screening parodontal

Consultație Medic Parodontolog + Parodontometrie +

Igienizare Profesională Paro +

Decontaminare Laser +

Radiografie Panoramică

Preț: 2150 1490 RON

Pachet Igienizare profesională

Detartraj +

Periaj +

Airflow

Preț: 420 RON

Începe acum!

Completează formularul de mai jos și te contactăm în cel mai scurt timp.
Formular

Ce este boala parodontală

E posibil ca o sângerare gingivală să nu te sperie, dar aceasta să ascundă mai mult. Boala parodontală nu doare, dinții nu sunt afectați de carii, si poți crede că sănătatea ta dentară este în siguranță.

Sângerările gingivale pot ascunde defecte ale osului sau pungi cu infecție din jurul dinților, care îi pot pune în pericol. Mulți pacienți merg la dentist atunci când încep să li se miște dinții, și de multe ori este prea târziu, pentru că îi vor pierde. Tratamentele devin atunci mai complicate, mai costisitoare și mai îndelungate în timp.

Dacă simți un miros neplăcut în gură și dacă gingiile tale sângerează frecvent (sau au un aspect umflat, înroșit), este momentul să vizitezi un medic specialist parodontolog, pentru a te asigura că ții boala parodontală la distanță. Este mult mai bine să identifici parodontoza din timp și să o oprești, decât să riști să îți pierzi dinții.

gum-inflammation-cropped-shot-young-woman-showing-bleeding-gums-isolated-white-background-

Ce presupune pachetul de screening parodontal

Am pregătit un pachet de screening parodontal, ce include investigații pentru a identifica dacă ești predispus la boala parodontală și a trata primele ei semne. Ce include?


Vei începe cu o consultație realizată de un medic specialist parodontolog, care va verifica sănătatea gingiilor tale. Sunt sănătoase? Lipite de dinți? Sau ascund pungi de puroi? Procedura denumită parodontometrie.
Igienizarea conține pachetul de detartraj, periaj și airflow, care îndepărtează toate depunerile de pe dinții și gingiile tale, putând restabili sănătatea lor. Aceasta este însoțită de procedura de decontaminare cu laser, adică sterilizarea și protejarea gingiilor de microbi. Bineînțeles că pachetul de screening conține și o radiografie panoramică, ce îi permite medicului să vadă nivelul osului și să identifice mai bine problemele dinților tăi.

Oferta noastră

Consultație Medic Parodontolog + Parodontometrie +

Igienizare Profesională Paro +

Decontaminare Laser +

Radiografie Panoramică

Preț redus: 1490 RON 

Preț întreg: 2150 RON

0I8A9752-lowres.jpg

Echipa Dentalist

team.jpg

Clinica Dentalist

Toate specialitățile dentare
Adresă: Intrarea Tăciunelui nr. 5, București
Telefon: +4 0764 760 760
Email: contact@dentalist.ro
bottom of page