top of page

Consultația la Dentalist

Primul pas spre zâmbetul frumos și sănătos pe care-l meriți

Scapi de frică și te relaxezi în timp ce te apropii de zâmbetul perfect

pt-site.jpg
rev6.png

Preț consultație +
plan de tratament

Preț: 220 Ron

Cunoaște medicii

post-DRAM-01.jpg

De ce la Dentalist?

rev1.png

Transparență

Facem tot posibilul ca tu să fii bine informat cu privire la ce urmează să se întâmple atât în timpul tratamentului, cât și pe termen lung. Îți oferim timpul nostru ca să răspundem la orice întrebare ai avea.

Nu vrem să fii surprins niciodată de costuri, așa că îți comunicăm încă de la început la ce ar trebui să te aștepți pentru următoarea programare și după ce avem toate informațiile, te informăm cu privire la costul întregului plan de tratament.

rev2.png

Experiența

Știm că sunt multe persoane care nu au avut o experiență bună cu stomatologia, asociază vizita la dentist cu durere, zgomotul puternic al instrumentelor stomatologice și mirosul "specific".

Vrem să arătăm că lucrurile nu trebuie să mai fie așa.

Tehnicile și aparatura dentară modernă diminuează foarte mult acești factori în mâinile unui stomatolog atent.

Ba mai mult, credem că te poți relaxa la dentist. Avem grijă să lăsăm grijile la ușă ca să fim zâmbitori în clinică. În timpul tratamentului te bucuri de scaunele extra comode în timp ce te uiți la televizor.

rev3.png

Echipa

Am ales cu atenție în echipa Dentalist oameni empatici, zâmbitori și buni profesioniști. 

Încă de la primul telefon, e important pentru noi să auziți cum zâmbim. Suntem răbdători și înțelegători, în timp ce vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie.

În cabinet, e important să interacționați cu un medic care vă ascultă, care e acolo să colaboreze cu dumneavoastră pentru cel mai bun rezultat, gata să vă răspundă tuturor nelămuririlor.

Ca să beneficiați de cele mai bune tratamente, ne-am asigurat că avem medici bine pregătiți care colaborează armonios cu asistentul dentar, ca totul să decurgă fără nici un fel de problemă.

rev4.png

Tehnologie

Avem 7 cabinete echipate cu cele mai moderne unit-uri dentare și radiologie în clinică.

De la materialele pe care le folosim până la echipamente, am încercat să găsim cele mai bune modalități de a efectua tratamente corecte, durabile cu un confort ridicat pentru pacient. 

Preț consultație +
plan de tratament

Preț: 220 Ron

rev5.png
Contact

Zâmbește și tu!

bottom of page