top of page

Aparatul dentar Invisalign



La început, aparatele dentare erau folosite în scheme de tratament fără a se lua în considerare și rolul estetic al acestora. Azi, aria stomatologică este în continuă dezvoltare, iar aparatele dentare sunt din ce în ce mai diversificate.

Probabil nu foarte mulți dintre noi a auzit de termenul „Invisalign”; Ce este acesta? Ei bine... Este un aparat dentar de noutate, transparent și detașabil, alegerea potrivită pentru tratamentul ortodontic.

Dacă nu îți mai zâmbești în oglindă, poze sau eviți să o faci chiar și față de ceilalți oameni din pricina complexelor dentare, aparatul dentar Invisalign este aici pentru tine.

Invisalign este construit pe principiul imprimării progresive a unor forțe asupra dinților până în momentul în care se ajunge în poziția inițială. Culoarea este invizibilă, ușor de utilizat la recomandarea medicului ortodont. Gutierele și planul de tratament sunt individualizate. Aliniatorii invizibili se poartă timp de 20-22 h/zi, îndepartându-se numai în timpul meselor sau igienizării bucale.


Principalele avantaje ale aparatului dentar Invisalign sunt următoarele:

  • aparatul dentar este transparent; cei care fugeau de brackets-urile vizibile de pe dinți, acum au o alternativă foarte bună;

  • spre deosebire de aparatele dentare fixe, Invisalign este foarte comod de purtat, gutierele fiind detașabile; astfel, nu se modifică deloc obiceiurile alimentare ale pacientului, nu există restricții alimentare.

  • planul de tratament individualizat poate fi văzut încă de la început și pacientul știe cum vor arăta dinții lui în orice moment din timpul tratamentului, dar mai ales la final - ce motivație mai bună pentru a-ți îndrepta dinții decât să vezi cât de bine vor arăta după tratament?

  • îndreptarea dinților cu aliniatorii Invisalign durează mai puțîn decât în căzul aparatelor dentare fixe (de 2 ori mai rapid);

  • inovația - Invisalign are la bază o tehnologie 3D inovatoare care elimină eroarea umană;

  • siguranță - aparatul dentar este realizat 100% digital;

  • confort - sistemul Invisalign nu conține metal, gutierele trecând aproape neobservate;

  • Invisalign te scapă de durerile pe care le simți la fiecare activare a aparatelor dentare fixe, făcând toată experiență mai plăcută.

Când vine vorba de a decide asupra celui mai bun tip de tratament pentru îndreptarea dinţilor dumneavoastră, există cu adevărat doar o singură opţiune: Invisalign. Doar acesta oferă profunzimea inovaţiei, studiile clinice şi tehnologia care pot controla cu acurateţe modul în care sunt îndreptaţi dinţii dumneavoastră. Aparatele dentare fixe şi alte soluţii cu aliniatori transparenţi pur şi simplu nu pot reprezenta o concurenţă serioasă.

Invisalign este o variantă diferită a tratamentelor tradiţionale de îndreptare a dinţilor. Folosind o tehnologie inovatoare pe care noi am inventat-o şi pe care continuăm să o punem la punct, Invisalign vine cu o serie de aliniatori detaşabili transparenţi care vă îndreaptă dinţii, puţin câte puţin, şi, spre deosebire de aparatele dentare fixe, nu prezintă sârme sau suporturi (brackets). Aceasta înseamnă că nu există metal şi că aliniatorii sunt aproape invizibili atunci când îi purtaţi.

Medicii ortodonți au observat că pacienții cu Invisalign experimentează o creștere a încrederii în sine cu fiecare vizită la cabinetul stomatologic. Motivul este unul simplu: fiecare pacient poate vedea în timp real cum zâmbetul lor se îmbunătățește de o zi la alta.


Alege să îți porți zâmbetul când ieși pe ușă!


تعليقات


bottom of page