top of page
HeroSection

FULL SMILE

Niciodată nu e prea târziu să zâmbești așa cum îți dorești
Banner_landing_Full_Smile.jpg

Fațete și coroane dentare

Un zâmbet care te reprezintă

Vezi cum va arăta rezultatul final înainte de a începe orice procedură.

Scanăm 3D dinții și probezi zâmbetul perfect.

Transformări radicale în doar 2 săptămâni.

Dinți naturali și rezistenți cu ceramica E-MAX.

Începe acum!

Completează formularul de mai jos și te contactăm în cel mai scurt timp.

Ce sunt pachetele Full Smile?

Pachetele Full Smile sunt soluția Dentalist pentru pacienții care își doresc modificări estetice majore ale zâmbetului prin fațete sau coroane dentare. Acestea includ toate tratamentele necesare unei reabilitări dentare predictibile. Este o abordare modernă și personalizată, care permite pacienților să obțină zâmbetul dorit printr-o serie de proceduri adaptate nevoilor individuale ale fiecăruia. Fiecare zâmbet spune o poveste unică. Tehnologia implică utilizarea unor tehnici avansate de imagistică și proiectare computerizată, pentru a permite pacienților să vizualizeze zâmbetul pe care urmează să îl obțină, înainte de a începe orice procedură.

0I8A9649.jpg
Afla

Cum arată procesul?
Rapid, simplu și fără durere.

Cum arată procesul?
Rapid, simplu și fără durere.

1

Consultația inițială

Îți vom prezenta tratamentul Full Smile, cazuri realizate în clinică și vom răspunde la toate întrebările tale.

2

Scanarea 3D

Folosind cea mai recentă tehnologie digitală, facem o scanare 3D a dinților tăi. Folosim mai departe scanarea 3D pentru a realiza o simulare a zâmbetului și un mock-up.

4

Lucrarea provizorie

Când primim ok-ul tău pe această probă de zâmbet, medicul dentist va începe să îndepărteze din suprafața dinților doar strictul necesar pentru montarea lucrărilor finale. La sfârșitul acestei ședințe vei avea lucrări provizorii montate pe suprafața dinților. 

5

Lucrarea finală

Imediat ce ajung lucrările protetice finale, te invităm în cabinet pentru cimentarea acestora. Se scot lucrările provizorii și se montează pe rând și cu grijă lucrările finale. Urmează apoi să ne vedem la un control să vedem cum te-ai împrietenit cu noul zâmbet.

6

Rezultat

În aproximativ 1 lună, ai zâmbetul pe care ți-l dorești. Fără durere și fără o investiție semnificativă de timp. Profită de ocazie și rezervă o consultație la clinica Dentalist chiar ACUM.

3

Proba de zâmbet

Echipa Dentalist pregătește un model 3D al dinților tăi și pe baza acestuia vei putea proba noul zâmbet în cabinet. În această etapă vei discuta cu medicul tău despre forma, culoarea și volumul zâmbetului dorit.

05 crop.jpg

 Fațete sau coroane?

Atât fațetele cât și coroanele sunt lucrări protetice care se aplică pe suprafața dinților pentru a aduce îmbunătățiri estetice și funcționale ale acestora. Fațetele sunt foițe fine, de grosimea unei coji de ou, care vin aplicate pe partea din față a dinților și sunt la fel de rezistente precum smalțul natural al dinților noștri. Coroanele dentare însă, îmbracă întreaga circumferință a dintelui. În cazul coroanelor este necesară îndepărtarea unei suprafețe mai mari a dintelui pe care aceasta se aplică. În funcție de rezultatul la care îți dorești să ajungi și particularitățile dinților tăi, medicul stomatolog îți poate recomanda una dintre variante sau o combinație dintre cele două. Nu ezita sa discuți deschis cu medicul tău legat de orice temeri sau curiozități pe care le-ai putea avea.

Read more

Rezultatele pe care le poți obține

Fatete_before_after_1.jpg
Fatete_before_after_2.jpg
Fatete_before_after_3.jpg

De ce la pachet?

Vrem să fim cât se poate de transparenți cu privire la etapele de tratament și costurile acestora în timp ce vă oferim un rezultat predictibil cu care să fiți fericiți. Și mai mult decât atât, ai o reducere de până la 600 € la achiziționarea pachetelor față de prețul individual al tratamentelor.

Pachet Fațete Full Smile 6

Preț redus - 3.400 €  

(Preț întreg - 3.600 €)

Tratament 6 fațete pe o singură arcadă

Desen_pachet_Full_Smile_6.png

Pachet Fațete Full Smile 12

Preț redus - 6.000 €  

(Preț întreg - 6.600 €)

Tratament câte 6 fațete pe ambele arcade

Desen_pachet_Full_Smile_12.png

Pachet Fațete Full Smile 10

Preț redus - 5.300 €  

(Preț întreg - 5.600 €)

Tratament 10 fațete pe o singură arcadă

Desen_pachet_Full_Smile_10.png

Pachet Fațete Full Smile 20

Preț redus - 10.000 €  

(Preț întreg - 10.600 €)

Tratament câte 10 fațete pe ambele arcade 

Desen_pachet_Full_Smile_20.png

Prețul pachetelor Full Smile

Prețul tratamentului Full Smile este în majoritatea cazurilor cuprins între 3.400 și 10.000 .

Prețul diferă în funcție de numărul total al fațetelor / coroanelor. Prețul pachetelor Full Smile include o consultație cu plan de tratament, realizarea unei scanări 3D a dinților tăi, planul de tratament digital, fabricarea probei de zâmbet, lucrarea provizorie, lucrarea finală și vizita de control după terminarea tratamentului.

Ce ți se potrivește?

Nu știi ce e potrivit pentru tine sau nu găsești aici pachetul pe care îl cauți? Nu-i nimic! Te așteptăm la o consultație și împreună cu medicul tău vei afla care este tratamentul potrivit pentru a ajunge la rezultatul pe care ți-l dorești.

Echipa Dentalist

team.jpg

Clinica Dentalist

Toate specialitățile dentare
Adresă: Intrarea Tăciunelui nr. 5, București
Telefon: +4 0764 760 760
Email: contact@dentalist.ro
bottom of page