top of page

INVISALIGN

Folosit de peste 15 milioane de zâmbete din întreaga lume

Vezi modificări semnificative într-un timp foarte scurt.

O modalitate confortabilă, eficientă și ușoară de a alinia dinții.

Controlul în clinică este necesar doar la fiecare 3-4 luni.

Tratament mai rapid și mult mai puțin dureros decât cu aparate dentare clasice.

Scanarea 3D a dinților și simularea zâmbetului perfect.

Înscrie-te acum!

Completează formularul de mai jos și te contactăm în cel mai scurt timp.
AM6_Square.jpg
HeroSection
Formular programare

Ce este Invisalign?

Invisalign este un tratament cu seturi de aliniatori invizibili, realizați dintr-un material sigur și de înaltă calitate. Aliniatorii sunt creați personalizat pentru fiecare pacient în parte și sunt concepuți să mute treptat dinții în poziția dorită. Invisalign reprezintă o alternativă la aparatele dentare tradiționale. Mulți pacienți le apreciază vizibilitatea redusă și confortul crescut în timpul purtării. În plus, tratamentul cu Invisalign poate fi finalizat într-un timp mai scurt decât cel cu aparate dentare tradiționale.

​Cea mai recentă tehnologie 3D ne permite să creăm aliniatorii tăi pe baza unui plan de tratament digital, adaptat 100%, elaborat de echipa Dentalist.

​Aliniatorii transparenți sunt schimbați acasă,
la fiecare 10 zile cu un set nou. O consultație de rutină este necesară doar la fiecare 3-4 luni. Dorești să afli procedura pentru examinare și fabricare a aparatului Invisalign? Continuă să citești mai jos.

orto1.jpg
Invisalign 4 wide_edited.jpg
Ingisalign 2.jpg

Cum funcționează?

Tratamentul cu aliniatorii transparenți Invisalign durează în mod obișnuit între 9 și 15 luni. Pacientul înlocuiește singur seturile de aliniatori cu unul nou la fiecare 10 zile. Fiecare aliniator este conceput să aplice o presiune ușoară asupra dinților și să îi mute treptat în poziția dorită. Invisalign este o metodă eficientă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului și de a obține dinți mai drepți.

Cum arată procesul?

Procesul de examinare, realizare și obținere a aparatului Invisalign este rapid, simplu și fără durere.

1. Consultația inițială

La consultația inițială îți vom prezenta tratamentul cu Invisalign și vom răspunde la întrebările tale.

3. Planul de tratament

Echipa Dentalist pregătește planul de tratament digital pe baza simulării 3D a dinților tăi. Invisalign creează seturi de gutiere în tocmai cu planul digital. Numărul seturilor de gutiere depinde de complexitatea mișcărilor pe care dinții tăi o vor face.

5. Purtarera aparatului

În fiecare săptămână vei schimba singur aliniatorii acasă, care vor muta dinții către poziția dorită. Procesul de purtare este simplu, nedureros și eficient, iar vizitele la clinica Dentalist sunt necesare doar la fiecare 3-4 luni!

2. Scanarea 3D

Folosind cea mai recentă tehnologie digitală, facem o scanare 3D a dinților tăi, iar aici este ceva care impresionează pe toată lumea - folosim scanarea 3D pentru a prezenta o simulare a zâmbetului tău după purtarea Invisalign.

4. Butonii

Vom monta niște butoni aproape transparenți pe suprafața dinților tăi ca să le putem imprima mișcarea dorită. Vei primi seturile de aliniatori, pe care îi vei lua acasă. Aliniatorii sunt detașabili, permițându-ți să îi dai jos atunci când mănânci sau te speli pe dinți.

6. Rezultatul

În doar un an, un zâmbet perfect te așteaptă. Fără durere, fără o investiție semnificativă de timp și fără ca cineva să știe că porți un aparat. Profită de ocazie și rezervă o consultație acum.

Află mai multe

Ce primești la consultație?

O simulare în care, cu ajutorul unei imagini 3D a dinților, îți prezentăm zâmbetul după tratamentul cu Invisalign.
Sfaturi cu privire la situația actuală și orice îngrijorare pe care o poți avea.
Recomandarea celei mai bune metode de tratament pentru a-ți redobândi rapid încrederea în tine și un zâmbet frumos.
Prețul total al întregului tratament Invisalign îți va fi comunicat, deci nu vei avea vreun cost suplimentar sau surprize, indiferent de durata tratamentului sau numărul de aliniatori. Ai posibilitatea să alegi plata în rate sau reducere la achitarea integrală a tratamentului.

Andreea_v3_STORY-50%-90-res.jpg
Ce rezultate poți obține cu Invisalign?

BEFORE

01 invisa edit.png

AFTER

BEFORE

03 invisa edit.png

AFTER

BEFORE

02 invisa edit.png

AFTER

Echipa Dentalist

team.jpg

Clinica Dentalist:
Toate specialitățile dentare

Icons_Contact_Dentalist_site_adresa.png
Adresa unde ne găsești:
Intrarea Tăciunelui nr. 5, București
Ne poți contacta și telefonic la: 
0764 760 760
​Sau prin email la:
contact@dentalist.ro
 • Fatete dentare
  Fațetele dentare reprezintă una dintre cele mai populare metode de corectare a aspectului danturii, fiind preferate în special datorită faptului că sunt minim invazive și oferă rezultate rapide. Comparativ cu alte tratamente dentare menite să îmbunătățească aspectul danturii, care pot necesita extracții dentare sau perioade lungi de recuperare, fațetele dentare pot fi aplicate rapid și fără durere, iar recuperarea durează doar câteva zile. Fațetele sunt niște mici proteze dentare realizate în general din porțelan, zirconiu sau din materiale compozite, care se aplică pe suprafața din față a dinților, pentru a modifica aspectul estetic al acestora.
 • Ce sunt fatetele dentare Full Smile?
  Tehnologia Full Smile este o abordare modernă și personalizată folosită în timpul procedurilor de estetică dentară, care permite pacienților să obțină zâmbetul dorit printr-o serie de proceduri adaptate nevoilor individuale ale fiecăruia. Tehnologia implică utilizarea unor tehnici avansate de imagistică și proiectare computerizată, pentru a permite pacienților să vizualizeze zâmbetul pe care urmează să îl obțină, înainte de a începe orice procedură.
 • Cand se recomanda fatetele dentare?
  Fațetele dentare se utilizează pentru a îmbunătăți diferite probleme dentare, precum spațierile între dinți, petele sau decolorațiile dentare, cât și alte imperfecțiuni dentare. În general, medicii stomatologi recomandă fațete dentare atunci când există probleme minore de aliniere a dinților care nu necesită tratament ortodontic.
 • Cine poate si cine nu poate sa apeleze la fatetele dentare?
  Majoritatea persoanelor care își doresc să obțină un aspect mai plăcut al danturii pot apela la fațete dentare, cu mici excepții. Există anumite cazuri în care nu este recomandat să se aplice fațete dentare, deoarece acestea fie pot fi ineficiente, fie pot agrava condiții de sănătate orală. Fațetele nu pot fi aplicate pe dinții cu anomalii sau care sunt afectați de carii și nici pe dinții deteriorați, care nu pot susține fațete.
 • Tipuri de fatete dentare
  Există mai multe tipuri de fațete dentare, iar alegerea potrivită depinde de nevoile și de preferințele fiecărui pacient. Cele mai comune tipuri de fațete dentare sunt: Fatete din portelan/ceramica Fațetele dentare realizate din porțelan sunt cele mai frecvent utilizate pentru restaurările dentare, porțelanul fiind considerat cel mai estetic și cel mai puțin nociv material pentru țesuturile gingivale și țesuturile moi din jurul dintelui. Fatete din compozit Fațetele compozite sunt realizate din rășini compozite (un amestec de materiale sintetice) și particule de umpluturi minerale. Deși sunt stabile și rezistente, fațetele compozite nu oferă aceeași durabilitate ca fațetele din porțelan. Cu toate acestea, fațetele compozite sunt în general mai ieftine, astfel că pot fi o soluție mai accesibilă. Fatete din zirconiu Zirconiul este un aliaj biocompatibil cu organismul uman, în general mai durabil decât porțelanul, folosit în estetica dentară nu doar pentru conceperea de fațete dentare, ci și a coroanelor dentare. Utilizarea unor fațete dentare zirconiu prezintă numeroase avantaje, în special datorită durabilității, dar din punct de vedere al esteticii este mai opac, de aceea nu este recomandată folosirea lor pentru acoperirea dinților din față. Fatete dentare fara preparatie („no prep”) Fațetele dentare pot fi realizate cu sau fără preparație dentară, diferența dintre cele două tipuri de proceduri fiind dată de necesitatea îndepărtării unei mici cantități de smalț de pe fața dinților. În cazul unor fațete dentare no prep, nu va fi necesară îndepărtarea smalțului dentar, procedura fiind efectuată fără anestezie.
 • Cat costa fatetele dentare?
  La Dentalist îți punem la dispoziție niște pachete ca tu să ai o idee clară cu privire la toate prețurile aferente întregului tratament, de la simularea inițială, până la cimentarea fațetelor finale.
 • Avantaje ale fatetelor dentare - Ce iti oferim?
  Fațetele dentare au un important rol în recăpătarea încrederii de sine, principalele lor avantaje fiind unele de ordin estetic: oferă un zâmbet perfect și sănătos; reprezintă o soluție estetică rapidă; sunt durabile; se pot obține îmbunătățiri ale mușcăturii.
 • Avantajele fatetelor dentare E-MAX & Tehnologia Full Smile
  Optarea pentru un tratament cu fațete dentare E-max aduce o serie de avantaje importante, detaliate în continuare: creșterea durabilității dinților (materialul ceramic E-MAX este cunoscut pentru durabilitatea sa crescută, mai mare decât cea a dinților naturali); obținerea unui aspect cât mai natural al dinților; tratamentul este complet personalizat (alegerea nuanței dorite pentru dinți este realizată după o discuție cu medicul).
 • Ce inseamna fatete dentare provizorii?
  Fațetele dentare provizorii, confecționate dintr-un material mai puțin rezistent, sunt o variantă temporară a fațetelor dentare permanente, create pentru a fi purtate pe o perioadă scurtă de timp, de obicei câteva săptămâni sau luni. Rolul acestor fațete este acela de a testa și a ajusta forma, mărimea, culoarea și aspectul fațetelor dentare permanente.
 • Etapele de tratament pentru fatetele dentare
  Tratamentul cu fațete dentare este un proces complex, care implică următoarele etape: Consultația inițială, set foto, radiografii dentare - 1h Realizarea planul de tratament digital - 4h Realizarea modelelor dentare cu care vei face un test-drive al noilor tăi zâmbet Probarea zâmbetului - 30 minute Șlefuirea dinților, scanarea pentru fațetele ceramice finale și aplicarea fațetelor provizorii - 2-4h Aplicarea fațetelor finale - 2-4h Consultația de control la 2-3 săptămâni de la aplicarea fațetelor definitive - 30 minute
 • Consultatia initiala si planul de tratament digital
  Reprezintă prima etapă a procesului de tratament și constă într-o discuție între pacient și medicul stomatolog cu privire la problemele estetice dentare pe care pacientul le dorește corectate, pentru a stabili dacă fațetele dentare sunt o opțiune potrivită. În cadrul consultației inițiale, medicul stomatolog va examina dinții, va face o evaluare a stării generale a sănătății orale a pacientului și va genera planul de tratament digital.
 • Realizarea modelelor dentare & probarea zambetului
  Realizarea modelelor dentare implică inregistrarea unei amprente digitale a dinților pacientului. Medicul si tehnicianul modeleaza digital forma si volumul dintilor, pentru ca fatetele propose sa se potriveasca cu trasaturile pacientului si sa se incadreze perfect cu aspectul lui. Procesul de probare a zâmbetului presupune plasarea fațetelor provizorii, de test, pe dinți. Scopul este de a verifica forma, mărimea și a culoarea viitorilor dinti, precum si potrivirea lor intr-o muscatura corecta pentru pacient. De asemenea, pacientul verifica aspectul dintilor, daca ii plac, cum i se incadreaza in aspectul fetei, cum se simte cu dintii. Odata ce toate aceste aspecte au fost verificate si pacientului ii plac dintii propusi, se trece la urmatoarea etapa.
 • Slefuirea, scanarea și aplicarea fatetelor provizorii
  Șlefuirea dinților implică îndepărtarea unei cantități mici de smalț de pe dinți, pentru a crea un spațiu suficient pentru plasarea fațetelor definitive.
 • Aplicarea fatetelor finale
  Procedura de aplicare a fațetelor definitive este ultima etapă a tratamentului și durează în general aproximativ patru ore. În timpul procedurii, medicul stomatolog va îndepărta fațetele temporare și le va aplica pe cele definitive.
 • Consultatie de control
  După aplicarea fațetelor dentare, este important să se realizeze o vizită de control la medicul stomatolog la cateva zile distanta. Se verifica aspectul fatetelor, faptul ca s-a indepartat orice urma de adeziv ramas in urma cimentarii. Foarte important, se verifica adaptarea fatetelor in muscatura pacientului - atunci cand pacientul mesteca sau vorbeste, fatetele trebuie sa nu se ciocneasca, sa aibe contacte echilibrate si corecte. ​ Din cauza faptului ca dintii se misca toata viata, controalele anuale sunt importante pentru a reajusta fatetele in muscatura pacientului.
 • Ce durata de viata au fatetele dentare?
  Durata de viață a fațetelor dentare depinde de calitatea materialelor utilizate și de modul de îngrijire al dinților. În general, fațetele dentare din din porțelan au o durată de viață mai lungă decât cele din rășini compozite sau din zirconiu. Cu o îngrijire adecvată a cavității bucale, persoanele cu fațete dentare porțelan pot păstra într-o stare optimă fațetele pentru minimum 10-15 ani.
 • Recomandari inainte & dupa aplicarea fatetelor
  Pentru a reduce orice riscuri asociate cu intervenția și pentru a crește succesul procedurii, se recomandă evitarea fumatului pentru 5-7 zile înainte de procedură. De asemenea, este necesar ca medicul stomatolog să fie informat cu privire la orice tip de procedură dentară recentă, cât și cu privire la medicamentele utilizate de către pacient. După aplicarea fațetelor dentare, este important să se urmeze o serie de recomandări, menite să protejeze noul aspect al dinților și să prevină orice probleme. Recomandările generale fac referire la igiena orală și includ:​ menținerea unei bune igiene orale; efectuarea de controale stomatologice regulate.
 • Contraindicatii fatete dentare
  În general, fațetele dentare sunt o opțiune sigură și eficientă pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea dinților. Cu toate acestea, există câteva contraindicații sau situații în care fațetele dentare nu sunt recomandate. Acestea includ: boli parodontale sau alte afecțiuni ale țesutului gingival; dinți deteriorați sau care prezintă carii netratate; bruxismul sever (afecțiune caracterizată prin scrâșnirea involuntară a dinților); malocluzie sau probleme de aliniere dentară; eroziunea dentară sau dinți foarte subțiri, care nu pot susține fațete.
 • Igiena orala pentru intretinerea fatetelor dentare cat mai mult timp
  Întreținerea fațetelor dentare este o etapă obligatorie pentru menținerea acestora într-o stare optimă pentru cât mai mult timp. Dinții cu fațete necesită același nivel de îngrijire ca dinții naturali, nefiind necesară modificarea igienei orale, dacă aceasta este realizată corect. Periajul este recomandat a se efectua de două ori pe zi, fiind însoțit de ața dentară și apa de gură. Este necesar, de asemenea, să se evite pastele de dinți care au particule abrazive, deoarece acestea pot zgâria fațetele. În plus, la fel ca înainte de fațetarea dinților, se recomandă igienizarea profesională a dinților de cel puțin două ori pe an.
 • Intrebari frecvente
  Ce fac inainte de aplicarea fatetelor dentare? Deoarece procedura de aplicare a fațetelor dentare influențează semnificativ zâmbetul și implicit calitatea vieții, este important ca ea să fie efectuată de un stomatolog care înțelege întocmai nevoile și așteptările pacientului. De asemenea, este important ca pacientul să știe care este nuanța pe care dorește să o capete fațetele. Cat timp dureaza aplicarea fatetelor dentare? Durata aplicării fațetelor dentare poate varia în funcție de mai mulți factori, precum numărul de dinți care trebuie acoperiți cu fațete sau complexitatea tratamentului. În general, procesul de aplicare al fațetelor dentare durează în jur de 1-3 săptămâni. Cu ce se lipesc fatetele dentare? Fațetele dentare sunt lipite pe suprafața dinților cu ajutorul unui adeziv special, numit adeziv dentar, un compus care conține diferite ingrediente, cum ar fi rășini și agenți de întărire, care îi permit să adere la suprafața dinților și la fațetele dentare și să formeze o legătură puternică între cele două. Aplicarea fatetelor dentare doare? Procesul de aplicare a fațetelor dentare este unul minim invaziv, care nu produce durere, deoarece se realizează sub anestezie locală. Un ușor disconfort, resimțit în general în timpul șlefuirii dinților, poate fi însă semnalat de pacienți. Fatetele dentare pot cadea? Ce fac in aceasta situatie? Deși acest lucru este extrem de rar, fațetele dentare pot cădea. În astfel de situații, dacă fațeta nu a fost deteriorată, aceasta va putea fi recimentată de către medicul stomatolog. În cazul în care fațeta a fost deteriorată, va trebui să fie înlocuită cu o fațetă nouă. Fatetele dentare pot cauza carii? Fațetele dentare sunt structuri protetice care nu sunt predispuse la carii. Cu toate acestea, persoanele cu fațete dentare prezintă același risc de a dezvolta carii dentare pe dinții naturali ca și persoanele fără fațete dentare, deoarece fațetele nu protejează dinții împotriva dezvoltării cariilor. Fatele dentare pot cauza retragerea gingiilor? Aplicate în mod adecvat, fațetele dentare nu ar trebui să cauzeze retragerea gingiilor. O aplicare incorectă a fațetelor ceramice, cu îndepărtarea unei cantități prea mari de smalț de pe suprafața dinților, poate crește însă riscul de retracție gingivală. Cu toate acestea, riscul este unul redus și este influențat de igiena orală. Imi poate intra mancare sub fatete? Fațetele dentare sunt aplicate pe suprafața dinților și sunt fixate în mod sigur cu un adeziv special. Din acest motiv, nu există riscul ca alimentele sau particulele alimentare să pătrundă sub fațetele dentare Fatetele dentare isi pot schimba culoarea in timp? Fațetele dentare sunt realizate din materiale rezistente la pătare și decolorare. Cu toate acestea, anumiți factori, precum fumatul sau consumul de cafea, pot duce la schimbări minore de culoare în timp. Igiena orală deficitară, care favorizează apariția depunerilor de placă bacteriană, poate influența, de asemenea, culoarea unor fațete dentare, dar realizarea igienizărilor dentare regulate îndepărtează petele depuse pe suprafața fațetelor și le restabilește strălucirea.
bottom of page