top of page
0I8A0342-lowres.jpg

ȘI ACASĂ ȘI LA DENTIST

Îți dorești un zâmbet sănătos, dar ești plecat din țară?
Te așteptăm cu drag.
Suntem dedicați nevoilor tale stomatologice, chiar dacă ești plecat din țară. Echipa Dentalist îți este alături când revii în România pentru a te ajuta să-ți rezolvi problemele dentare într-un număr cât mai redus de vizite. Înțelegem constrângerile de timp cu care te confrunți, așa că am creat protocoale speciale pentru a-ți ușura tratamentele dentare. Te ajutăm să faci primul pas către un zâmbet sănătos.
0I8A2465-low-20.jpg
Tratamentele pe care ți le oferim
Expats_before_after_implanturi.jpg
Reabilitări dentare

Nu e niciodată prea târziu să recapeți zâmbetul pierdut! Fie că vorbim de unul sau mai mulți dinți pierduți, echipa noastră de medici specialiști este pregătită să te ajute să zâmbești din nou cu încredere. Chiar dacă tratamentul de care ai nevoie implică multiple specializări dentare, noi avem grijă ca tu să ai parte de toată atenția de care ai nevoie pe toată durata vizitei în țară.

All on 4 & All on 6

Aceste sisteme de implanturi sunt indicate persoanelor care au nevoie de reabilitări ale tuturor dinților de pe una sau ambele arcade. Nu îți face griji cu privire la complexitatea sau durata procedurii! Protocoalele pe care le-am creat special pentru cei ce nu locuiesc în România îți asigură un confort sporit în ceea ce privește planificarea tratamentului.
 

Expats_before_after_all_on.jpg
Expats_before_after_fatete.jpg
Fațete și coroane dentare

Dorești să îți schimbi radical zâmbetul? Vrei să aduci modificări de formă, volum și culoare? La Dentalist ai parte de o experiență premium și ești informat cu privire la toți pașii tratamentului, ai control asupra modului în care va arăta zâmbetul tău, fără sa fii surprins de costuri suplimentare. Încă de la prima conversație cu tine ne asigurăm că vizitele în clinică se pot potrivi programului tău și că tratamentul va decurge cât mai previzibil.
 

Pașii către un zâmbet sănătos la Dentalist
1. Formular de contact

În mai puțin de un minut completezi formularul de contact, iar noi vom reveni către tine în cel mai scurt timp posibil.

2. Ce faci direct de la tine din țară

În funcție de nevoile tale, îți vom recomanda să faci o radiografie sau un set de analize în țara în care te afli, fără să te deplasezi la noi în clinică. Apoi, ne vei trimite aceste investigații online, iar echipa noastră le va analiza.

3. Planul de tratament și devizul

Unul din medicii noștri îți va prelua cazul și impreună cu echipa noastră interdisciplinară va realiza un plan de tratament personalizat. În funcție de acesta, îți vom prezenta un deviz estimativ, pentru ca tu să nu fii suprins de niciun cost, iar comunicarea să fie cât mai transparentă.

4. Stabilirea programărilor

Împreună vom programa vizitele tale în clinică pentru efectuarea tratamentele alese. Atunci când revii în România pentru a-i vizita pe cei dragi poți alege să îți rezolvi și problemele dentare. La Dentalist te bucuri de flexibilitate, dar și de tratamente previzibile.

5. Ne vizitezi

La prima programare ne cunoaștem și face to face, după care putem să începem recăpătarea zâmbetului tău mult dorit.

business-woman-hand-with-financial-charts-mobile-phone-laptop-table-low-20.jpg
0I8A9589-low-20.jpg
radiography-laptop-low-20.jpg
smiling-businessman-talking-by-mobile-phone-low-15.jpg
0I8A9946-low-20.jpg
Contact

Înscrie-te acum!

Completează formularul de mai jos și te contactăm în cel mai scurt timp.

Clinica Dentalist:
Toate specialitățile dentare

Icons_Contact_Dentalist_site_adresa.png
Adresa unde ne găsești:
Intrarea Tăciunelui nr. 5, București
Ne poți contacta și telefonic la: 
0764 760 760
​Sau prin email la:
contact@dentalist.ro
bottom of page