top of page
Banner_tehnologie_fundal_tiny.jpg

La curent cu toate SF-urile din stomatologie

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a afla care e viziunea noastră pentru un zâmbet sănătos dincolo de limitele prezentului!

0I8A7557-edit-low-30.png

Experiența Dentalist a fost creată pentru ca tu să te bucuri de:

Tehnologie de ultimă generație

Aparatură modernă și confort ridicat

Cele mai recente inovații din stomatologie

Îți oferim tratamente complete într-o clinică echipată la standarde superioare de calitate

0I8A8746-low-10.jpg

SCANARE DIGITALĂ 3D

Echipamentele de scanare iTero îți asigură nu doar confort ridicat, eliminând nevoia de a-ți lua amprente clasice, cu plastilină. Acestea garantează un grad foarte ridicat de acuratețe al amprentelor, fâcând tratamentul tău mai sigur și ușor predictibil.

ANALIZĂ OCLUZALĂ

După efectuarea scanării 3D a dinților tăi, medicul ortodont poate analiza digital mușcătura ta. Programul cu care lucrează îi permite să vadă zonele în care dinții au contacte prea puternice sau prea slabe, astfel încât să le poată corecta.

analiza-ocluzala-low-30.jpg
niri-low-80.jpg

TEHNOLOGIE INFRAROȘU

NIRI (Near-infrared imaging) este o tehnologie ce permite scanarea structurii interne a dinților în timp real. Astfel, medicul dentist, dar și tu, puteți vedea carii interdentare care nu sunt detectabile prin alte metode, precum o radiografie simplă.

OUTCOME SIMULATOR

Scanarea digitală este considerată momentul 0 al tratamentului tău, însă asta nu înseamnă că nu poți vedea cum vor arăta dinții tăi după încheierea unui tratament ortodontic, spre exemplu. Medicul  îți va prezenta rezultatul final, care de fiecare dată este impresionant.

Copy-of-images-for-SM.jpg
smile-architect-low-80.jpg

SMILE ARCHITECT

Simularea 3D a rezultatului tratamentului tău este foarte utilă pentru medic. Simularea viitorului tău zâmbet pe o fotografie este ceea ce te va convinge și pe tine de procedură. Fie că e vorba de purtarea unui aparat dentar, aplicarea fațetelor sau inserarea de implanturi.

PLAN DE TRATAMENT DIGITAL

Un tratament de aliniere a dinților cu gutiere transparente presupune mai multe etape. Fiecăreia îi corspune o anumită mișcare a dinților și o nouă poziție a acestora. Poți vizualiza toate aceste etape sub forma unor simulări super precise.

Clip-caz-Invisalign-3-low.jpg
ghid-chirurgical-low-40.jpg

GHID CHIRURGICAL

În cazul în care ai pierdut unul sau mai mulți dinți, iar implanturile dentare îți sunt recomandate, medicul chirurg le poate insera mai exact ca oricând. Un ghid chirugical printat 3D se asigură că poziția, unghiul și adâncimea implanturilor sunt conforme nevoilor tale.

planmeca-logo-png.png
Peste 1000 de reviews pe Google

La Dentalist imposibilul se face posibil

Am fost pozitiv surprins de profesionalismul cu care sunt tratați pacienții, de la domnișoara de la primire până la domnișoara chef Alexandra Mircea. Ceea ce in Germania la „Dr. Smile” nu se putea rezolva, iată că se pare că la Dentalist, imposibilul se face să fie posibil. M-am simțit foarte bine primit și sfătuit la Dentalist București, și recomand această clinică oricui dorește și are nevoie de un stomatolog foarte bun. Abia aștept să revin!

Cum poți lua legătura cu noi?

Icons_Contact_Dentalist_site_adresa.png
Adresa unde ne găsești:
Intrarea Tăciunelui nr. 5, București
Ne poți contacta și telefonic la: 
+40 764 760 760
​Sau prin email la:
contact@dentalist.ro

Înscrie-te acum!

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi în cel mai scurt timp.
Contact
bottom of page