multumim_dentalist.jpg

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu drag la prima vizită la clinica Dentalist

Înainte de vizită

confirmare.png
documente.png
status.png

Cu o zi înainte de programare veți primi un mesaj de confirmare la care vă rugăm să răspundeți. În ziua programării veți primi un mesaj ce conține un link către formulare legate de starea dumneavoastră de sănătate. Dacă întâmpinați orice fel de probleme nu ezitați să cereți ajutorul personalului de la recepție.

 

Pentru a avea o imagine completă a danturii dumneavoastră, vom avea nevoie de o radiografie panoramica realizată cu cel mult 3 luni în urmă. Dacă o aveți deja, o puteți trimite pe adresa noastră de mail. În caz contrar, se poate realiza pe loc în clinică.

 

În clinică

mask.png
brush.png

Odată ajunși în clinică, vi se va lua temperatura, vă veți pune botoșei de unică folosință și veți dezinfecta mâinile cu dezinfectant. Dacă doriți, solicitați schimbarea măștii de protecție. În plus, puteți să vă spălați pe dinți cu periuța electrică Oral B pentru care vă oferim capete de unică folosință.

invisalign_dentalist_banner.jpg

Consultație

Medicul care se va ocupă de tratamentul dumneavoastră va încerca să înțeleagă cât mai bine problemele și dorințele dumneavoastră pentru a ajunge împreună la rezultatul dorit. În urma consultației, vă va comunica tot ce a descoperit și vă va răspunde la orice nelămurire. Veți fi informat în legătură cu următorii pași ai planului de tratament și veți face împreună următoarele programari.

Medici specialiști

Vă asigurăm că toți medicii noștri specialiști vor participa la planul de tratament care va fi individualizat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Vă așteptăm

Suntem dedicați pacienților noștri și convinși că experiența dentară poate fi una plăcută. Echipa noastră de medici specialiști va transforma vizita la stomatolog într-o experiență relaxantă, o excursie liniștită către un zâmbet fericit și sănătos. Vă așteptăm!