top of page
banner_linkedin_medici.jpg

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu drag la prima vizită in clinica Dentalist

Înainte de vizită

confirmare.png
documente.png
status.png

Cu o zi înainte de programare veți primi un sms de confirmare la care vă rugăm să răspundeți. Este important pentru noi să putem raspunde și numărului mare de pacienți din lista de așteptare.

În ziua programării veți primi un mesaj ce conține un link către un formular cu informații legate de starea dumneavoastră de sănătate și un acord GDPR. Vă rugăm să le completați până la venirea dvs. în clinică. Dacă întâmpinați probleme în completarea acestora, nu ezitați să cereți ajutorul personalului de la recepție.

Pentru a avea o imagine completă a danturii dumneavoastră, vom avea nevoie de o radiografie panoramica realizată cu cel mult 3 luni în urmă. Dacă o aveți deja, o puteți trimite pe adresa noastră de mail. În caz contrar, se poate realiza pe loc în clinică.

În clinică

brush.png

Odată ajunși în clinică, veți semna formularele completate anterior și medicul va începe consultația în cel mai scurt timp posibil. Dacă timpul nu vă permite să vă periați dinții înainte de consultație, nu vă faceți griji! La Dentalist avem disponibile periuțe electrice din gama Oral B, cu capete de unică folosință, pe care le puteți lua acasă :)

invisalign_dentalist_banner.jpg

Consultație

Medicul care se va ocupă de tratamentul dumneavoastră va încerca să înțeleagă cât mai bine problemele și dorințele dumneavoastră pentru a ajunge împreună la rezultatul dorit. În urma consultației, vă va comunica tot ce a descoperit și vă va răspunde la orice nelămurire. Veți fi informat în legătură cu următorii pași ai planului de tratament și veți face împreună următoarele programari.

Medici specialiști

Vă asigurăm că toți medicii noștri specialiști vor participa la planul de tratament care va fi individualizat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Vă așteptăm

Suntem dedicați pacienților noștri și convinși că experiența dentară poate fi una plăcută. Echipa noastră de medici specialiști va transforma vizita la stomatolog într-o experiență relaxantă, o excursie liniștită către un zâmbet fericit și sănătos.

NOTĂ: Dacă veniți cu autoturismul personal, trebuie să vă luați în calcul ca locurile de parcare din fața clinicii sunt limitate iar găsirea unui loc în apropiere poate fi deficitar. 

Mulțumim pentru înțelegere!

bottom of page