top of page
hero01.jpg

Invisalign

Folosit de peste 15 milioane
de zâmbete din întreaga lume

Vezi modificări semnificative într-un timp foarte scurt.

O modalitate confortabilă, eficientă și ușoară de a alinia dinții.

Controlul în clinică este necesară doar la fiecare 3-4 luni.

Tratament mai rapid și mult mai puțin dureros decât cu aparate dentare clasice.

Scanarea 3D a dinților și simularea zâmbetului perfect.

Începe acum!

Completează formularul de mai jos și te contactăm în cel mai scurt timp.
HeroSection
01.jpg
invisalign_dentalist_banner_edited.jpg

Ce este Invisalign?

Invisalign este un tratament cu seturi de aliniatori invizibili, realizați dintr-un material sigur și de înaltă calitate. Aliniatorii sunt creați personalizat pentru fiecare pacient în parte și sunt concepuți să mute treptat dinții în poziția dorită. Invisalign reprezintă o alternativă la aparatele dentare tradiționale. Mulți pacienți le apreciază vizibilitatea redusă și confortul crescut în timpul purtării. În plus, tratamentul cu Invisalign poate fi finalizat într-un timp mai scurt decât cel cu aparate dentare tradiționale.

Cea mai recentă tehnologie 3D ne permite să creăm aliniatoarii tăi pe baza unui plan de tratament digital, adaptat 100%, elaborat de echipa Dentalist.

Aliniatorii transparenți sunt utilizați acasă, prin schimbarea la un nou set la fiecare 10 zile. O consultație de rutină este necesară doar la fiecare 3-4 luni. Dorești să afli procedura pentru examinare și fabricare a aparatului Invisalign? Continuă să citești mai jos.

invisa_02_edited.jpg

Cum funcționează?

Tratamentul cu aliniatorii transparenți Invisalign durează în mod obișnuit între 9 și 15 luni. Pacientul înlocuiește singur seturile de aliniatori cu unul nou la fiecare 10 zile. Fiecare aliniator este conceput să aplice o presiune ușoară asupra dinților și să îi mute treptat în poziția dorită. Invisalign este o metodă eficientă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului și de a obține dinți mai drepți.

Cum arată procesul?

Procesul de examinare, realizare și obținere a aparatului Invisalign este rapid, simplu și fără durere.

06.jpg
gutiera_edited.jpg
05.jpg
i1_edited_edited.jpg

1. Consultația inițială

La consultația inițială îți vom prezenta tratamentul cu Invisalign și vom răspunde la întrebările tale.

2. Scanarea 3D

Folosind cea mai recentă tehnologie digitală, facem o scanare 3D a dinților tăi, iar aici este ceva care impresionează pe toată lumea - folosim scanarea 3D pentru a prezenta o simulare a zâmbetului tău după purtarea Invisalign.

04.jpg

3. Planul de tratament

Echipa Dentalist pregătește planul de tratament digital pe baza simulării 3d a dinților tăi. Invisalign creează seturi de gutiere în tocmai cu planul digital. Numărul seturilor de gutiere depinde de complexitatea mișcărilor pe care dinții tăi o vor face.

4. Butonii

Vom monta niște butoni aproape transparenți pe suprafața dinților tăi ca să le putem imprima mișcarea dorită. Vei primi seturile de aliniatori, pe care îi vei lua acasă. Aliniatorii sunt detașabili, permițându-ți să îi dai jos atunci când mănânci sau te speli pe dinți.

5. Purtarea aparatului

Fiecare săptămână vei schimba singur aliniatorii acasă, care vor muta dinții către poziția dorită. Procesul de purtare este simplu, nedureros și eficient, iar vizitele la clinica Dentalist sunt necesare doar la fiecare 3-4 luni!

03.jpg

6. Rezultat

În doar un an, un zâmbet perfect te așteaptă. Fără durere, fără o investiție semnificativă de timp și fără ca cineva să știe că porți un aparat. Profitați de ocazie și rezervă o consultație ACUM.

Read more
Zâmbetul tău după Invisalign
Ești interesat de un discount?

La plata integrală a tratamentului îți putem oferi o reducere de 5% din costul total al tratamentului. Vei cunoaște toate costurile înainte de începerea tratamentului și nu vor apărea schimbări pe durata acestuia.

Recapătă-ți încrederea.
5_edited.jpg

La consultație vei primi:

  • O simulare în care, cu ajutorul unei imagini 3D a dinților, îți prezentăm zâmbetul după tratamentul cu Invisalign.

  • Sfaturi cu privire la situația actuală și orice îngrijorare pe care o poți avea.

  • Recomandarea celei mai bune metode de tratament pentru a-ți redobândi rapid încrederea în tine și un zâmbet frumos.

  • Preț. Îți vom comunica costul total al întregului tratament Invisalign. Fără niciun cost suplimentar sau surprize, indiferent de durata tratamentului sau numărul de aliniatori. Ai posibilitatea să alegi plata în rate sau reducere la achitarea integrală a tratamentului.

Prețul tratamentului Invisalign

Prețul tratamentului Invisalign este în majoritatea cazurilor cuprins între 2,500 și 5,000 de euro.

Prețul exact depinde de mai mulți factori, inclusiv amploarea problemelor dentare și durata estimată a tratamentului. Prețul Invisalign include o consultație, realizarea unei scanări 3D a dinților tăi, planul de tratament digital, fabricarea seturilor de aliniatori  personalizați și vizitele de control.

Vrei să plătești în rate?

Discută în clinică la consultație despre ce variante îți putem oferi.

Echipa Dentalist
team.jpg

Clinica Dentalist

 Toate specialitățile dentare
Adresă: Intrarea Tăciunelui nr. 5, București
Telefon: +4 0764 760 760
Email: contact@dentalist.ro
bottom of page