top of page

Fațete Full Smile la Dentalist

Cu pachetele Full Smile redescoperi plăcerea de a fi tu, de a zâmbi fără grijă, ca un copil

Niciodată nu e prea târziu să zâmbești așa cum îți dorești

Rezultate Full Smile

Rezultatul pe care ți-l dorești în doar 3 ședințe

Rezultat previzibil

Fără durere

Ce îți oferim:

Fațetele ceramice E-MAX sunt rezistente și cele mai potrivite pentru redarea estetică, naturală a zâmbetului tău

Un tratament adaptat 100% nevoilor fiecărui pacient

Decizi împreună cu medicul coordonator volumul, forma și culoarea noului zâmbet pentru ca tu să fii pe deplin mulțumit de rezultatul final

Știi încă de la început cum va arăta zâmbetul tău la finalul tratamentului

Totul inclus în costurile asociate cu întreaga perioadă a tratamentului: investigații, planul de tratament, modelul dinților, consultațiile, fațetele provizorii și fațetele ceramice finale.

Ce obții:

Ai parte de o experiență premium în care ești informat cu privire la toți pașii tratamentului

Ai control asupra modului în care va arăta zâmbetul tău

Nu vei fi suprins de costuri suplimentare, te bucuri de experiența all inclusive

Un zâmbet perfect și sănătos, exact așa cum ți-ai dorit

Redescoperi ce înseamnă să fii tu, să te bucuri și să râzi încrezător

Tehnologia Full Smile

Cu Diagnosticul Estetic Digital ai parte de un plan de tratament 100% digitalizat bazându-se pe amprenta dentară a pacientului și pe fotografii și radiografii intraorale digitale. După consultație vom crea o reprezentare digitală a noului tău zâmbet – rapid, fără disconfort – pe baza căruia vor fi create modele dentare 100% personalizate. Pe acestea le vei testa și vei putea vedea exact cum va arăta varianta finală a zâmbetului tău.

Materialul ceramic E-MAX oferă durabilitate mai mare decât cea a dinților naturali. Este în același timp și cel mai bun material pentru obținerea translucenței caracteristice dinților naturali. Este materialul care îmbină cel mai bine partea funcțională și estetică pentru o dantură frumoasă, durabilă și sănătoasă.

Etapele de tratament Fațete Full Smile

1. Consultație în clinica Dentalist pentru diagnosticare și planul de tratament digital – 30m 
2. Realizarea modelelor dentare cu care vei face un test-drive al noului tău zâmbet.
3. Probarea zâmbetului- 30m
4. Șlefuirea dinților, scanarea pentru fațetele ceramice finale și aplicarea fațetelor provizorii - 4h
5. Aplicarea fațetelor finale - 4h
6. Consultație de control la 2-3 săptămâni de la aplicarea fațetelor definitive - 30m
7. Bucură-te de zâmbetul nou pe termen lung respectând recomandările medicului – menține rezultatul

Costuri adaptate pentru tine

Totul inclus în costurile asociate tratamentului

Indiferent de diagnosticul estetic, planul de tratament Full Smile este adaptat nevoilor tale, la fel și costurile aferente – totul este inclus în prețul tratamentului.

Fără costuri suplimentare pe durata tratamentului.

Pachet Fațete Full Smile 8

Tratament 8 fațete pe o singură arcadă

1. Consultație + plan de tratament
- inclus în preț
2. Diagnostic Estetic Digital
- inclus în preț
3. Model dentar
- inclus în preț
4. 8 fațete provizorii
- incluse în preț
5. 8 fațete dentare ceramice E-MAX
- incluse în preț
6. Consultație control după aplicarea fațetelor definitive
- incluse în preț

Total costuri - 5,000 EUR

Pachet Fațete Full Smile 16

Tratament 8 fațete pe ambele arcade

1. Consultație + plan de tratament

- inclus în preț

2. Diagnostic Estetic Digital

- inclus în preț

3. Model dentar

- inclus în preț

4. 16 fațete provizorii

- incluse în preț

5. 16 fațete dentare ceramice E-MAX

- incluse în preț

6. Consultație control după aplicarea fațetelor definitive

- incluse în preț

Total costuri - 8,800 EUR

Pachet Fațete Full Smile 10

Tratament 10 fațete pe o singură arcadă

1. Consultație + plan de tratament
- inclus în preț
2. Diagnostic Estetic Digital
- inclus în preț
3. Model dentar
- inclus în preț
4. 10 fațete provizorii
- incluse în preț
5. 10 fațete dentare ceramice E-MAX
- incluse în preț
6. Consultație control după aplicarea fațetelor definitive
- incluse în preț

Total costuri - 5,900 EUR

Pachet Fațete Full Smile 20

Tratament 10 fațete pe ambele arcade

1. Consultație + plan de tratament

- inclus în preț

2. Diagnostic Estetic Digital

- inclus în preț

3. Model dentar

- inclus în preț

4. 20 fațete provizorii

- incluse în preț

5. 20 fațete dentare ceramice E-MAX

- incluse în preț

6. Consultație control după aplicarea fațetelor definitive

- incluse în preț

Total costuri - 10,600 EUR

Experiența Dentalist

Pentru noi este foarte important ca tu să te simți relaxat!

Am avut grijă să alegem cele mai confortabile scaune în care să primești zâmbetele dentaliștilor noștri. Credem că durerea nu ar trebui să facă parte din experiența dentară.

Ca tu să fii în siguranță, am ales cei mai buni medici care au la dispoziție echipamente medicale de ultimă generație.

Redefinim frumusețea zâmbetului tău.

Răspundem la curiozități:

1. Cine poate alege să își pună fațete dentare? Oricine își dorește să își îmbunătățească aspectul zâmbetului poate apela la fațetele dentare. Cu toate acestea, există o categorie de factori care te pot împiedica să îți pui fațete dentare. ​ Nu îți poți pune fațete dentare dacă ai deja lucrări protetice: fațetele dentare se pot aplica doar pe dinții naturali. ​​ Nu îți poți pune fațete dentare dacă suferi de înghesuire dentară severă; fațetele dentare pot corecta doar devierile ușoare de poziție a dinților, însă dacă acestea sunt prea grave, trebuie întâi apelat la un tratament ortodontic. ​​ Nu îți poți pune fațete dentare dacă suferi de bruxism într-o fază avansată. Bruxismul (sau scrâșnitul din dinți) este într-o fază avansată, dinții din față se tocesc destul de mult, iar fațetele dentare se pot sparge. ​​ Nu îți poți pune fațete dentare dacă dintele suferă de carii foarte mari sau are o plombă de dimensiuni mari, dar în cazul acesta se poate pune o coroană în locul fațetei.

2. Cât rezistă fațetele dentare? Fațetele dentare îți promit un zâmbet de durată și o dantură sănătoasă în timp. Pentru ca acestea să reziste cât mai mult, trebuie să acorzi la fel de multă îngrijire cavității bucale ca înainte. Fațetele dentare din ceramică (porțelan) rezistă până la 20 de ani fără a se decolora sau deteriora în vreun fel.

3. Ce fac înainte de aplicarea fațetelor? Cel mai important pas e să îți alegi un stomatolog care înțelege nevoile și dorințele tale, care are experiența necesară și îți poate arăta un portofoliu cu lucrări realizate până în prezent. Un alt lucru important de făcut este să te gândești bine la nuanța pe care vrei ca dinții tăi să o aibă, pentru că e de dorit o nuanță cât mai naturală. Nu în ultimul rând, dacă iei în calcul ca pe viitor să faci intervenții la nivelul buzelor, trebuie să îi spui asta medicului tău, ca să vă asigurați că dinții se vor potrivi cu buzele tale.

​4. Ce trebuie să știu despre întreținerea fațetelor dentare? Trebuie să faci din întreținerea fațetelor dentare un proces riguros pe care să îl respecți zilnic, iar dinții fațetați necesită același nivel de îngrijire ca dinții naturali. Periajul este recomandat de două ori pe zi, fiind însoțit de ața dentară și apa de gură; e necesar să evităm pastele de dinți care au particule abrazive, întrucât acestea pot zgâria fațetele în timp. De cel puțin două ori pe an trebuie să mergi la stomatologul tău pentru igienizare profesională.

5. Fațetele dentare pot cădea? Ce fac în această situație? Există situații excepționale în care fațetele dentare pot cădea, însă nu e nimic ireparabil: ele pot fi cimentate din nou de către medicul stomatolog.

6. Mă va durea atunci când îmi voi pune fațete dentare? Procesul aplicării fațetelor dentare este unul minim invaziv - chiar dacă dinții sunt șlefuiți, tot ce vei resimți va fi un oarecare disconfort. Înainte de procedură se realizează anestezie locală, fațetarea dinților fiind o intervenție medicală.

7. Fatetele dentare îmi vor afecta dinții? Intervenția medicală este minim invazivă, astfel că nici măcar în cazul fațetelor ceramice (care necesită șlefuire minimă), dinții nu vor fi afectați la un nivel macro. Dacă sunt aplicate corespunzător, fațetele dentare nu cauzează niciun rău danturii naturale.

8. Fațetele vor cauza retragerea gingiilor? Fațetele dentare nu sunt printre cauzele retragerilor gingivale; acest lucru se întâmplă din cauza procedurilor realizate necorespunzător, iar fațetele dentare corect aplicate nu pot cauza retragerea gingivală.

9. Îmi poate intra mâncare sub fațete? ​Dacă igiena orală este realizată în mod corespunzător, mâncarea nu poate pătrunde sub fațetele dentare. Aliații de încredere aici sunt periajul zilnic, de două ori pe zi, apa de gură și ața dentară; alături de cele trei respectate cu rigurozitate, mâncarea nu poate intra sub fațetele dentare.

10. Fațetele dentare se pot îngălbeni în timp? Fațetele dentare își păstrează aceeași culoare din prima zi și până peste 20 de ani, dacă igiena orală este respectată. Ele nu se pot îngălbeni de la cafea, ceaiuri sau vin roșu (așa cum se întâmplă cu dinții naturali). De aceea e important să alegi cu atenție nuanța fațetelor, pentru că e zâmbetul pe care îl vei purta pentru următorii ani.

Contact

Zâmbește și tu!

bottom of page