top of page
Alexandra Mircea.jpg
  • Owner Dentalist clinic

  • Medic stomatolog

  • Dental Awareness speaker

Intro

Bună, eu sunt Alexandra. Sunt owner la clinica Dentalist din București, medic stomatolog și Dental Awareness speaker. Îmi doresc tare mult să aduc zâmbete pe buzele cât mai multor oameni.

Prin serviciile premium oferite în clinica Dentalist, prin tratamentele din cadrul cabinetului meu și prin materialele educaționale pe care le promovez pe Social Media și în presă, îmi doresc să aduc mai mult în prim-plan sănătatea dentară, prevenția și educația dentară, astfel încât pe viitor să fie mai puțini oameni cărora să le fie teamă de stomatolog, să acționeze din timp, să ne zâmbim mai des, mai încrezători!I

Background

Am crescut în cabinetul părinților mei, amândoi stomatologi și când a venit momentul să-mi decid drumul în viață, am ales în mod natural să fiu medic dentist. După terminarea facultății, am ales rezidențiatul de parodontologie, însă pe parcursul celor 3 ani, mi-am descoperit și pasiunea pentru estetica dentară. Am început să profesez, să văd pacienții fericiți și pentru a-i ajuta mai mult, mi-am întregit arsenalul prin certificarea Invisalign, aparatul dentar transparent. Am văzut cât de importantă este experiența pacientului și tehnologia în practica stomatologică.

Ce urmează?

După 10 ani de activitate stomatologică, am decis în anul 2020 să fac un pas important și am deschis clinica Dentalist. În același timp am crescut efortul depus pe partea de Dental Awareness, am început să filmez în mod constant clipuri pe TikTok, Instagram și Youtube. Am reușit repede să construiesc o mare comunitate. Canalele sociale au crescut foarte rapid, în paralel cu clinca și odată cu asta au crescut și oportunitățile mele de a aduce mesajul la mai mulți oameni prin prezente la emisiuni TV și apariții în presă.

Ăsta este doar începutul. Sunt determinată să dau un exemplu de experiență prin Dentalist - medici, personal, servicii, tehnologie și confort. Îmi doresc să vă văd zâmbind încrezători!

Descriere
logo_secondary_black.png
Nu știi ce e Dentalist?

Te invit să descoperi!

Fă-ți o programare și scapă de problemele dentare, cu zâmbetul pe buze!

Formular de contact

Vrei să aflii mai multe sau te gândești la o colaborare? Completează formularul de mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp! 

Mulțumesc!

Contact
bottom of page